GESLOTEN

Helaas ziet het bestuur zich genoodzaakt om de kantine weer te sluiten. Met de nieuwe Corona maatregelen is het noodzakelijk om te controleren op Corona-toegangsbewijzen in kantines en op terrassen. Omdat dat veel extra inspanning vraagt van onze vrijwilligers, heeft het bestuur besloten om de kantine tot nader order te sluiten.

Het bestuur heeft wel spreekuur. Het is fijn als u zich aanmeldt via de mail: onsbuiteninfo@gmail.com. Dan weet het bestuur dat u langskomt (en waarover het gaat). Maar u kunt ook gewoon langskomen. Het bestuur zal bij binnenkomst naar een Corona toegangsbewijs vragen. Het bestuur verzoekt u om buiten te wachten en daarbij 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

De tuinwinkel is open op zaterdag 6 november en op zaterdag 20 november. Omdat 1,5 meter afstand houden in de winkel niet mogelijk is, verzoeken wij u dringend om een mondkapje te dragen en buiten te wachten. Wilt u buiten bij het wachten wel 1,5 meter afstand houden alstublieft?

Het bestuur hoopt dat door de huidige maatregelen het aantal besmettingen snel afneemt, zodat de kantine snel weer op kan.

Het verenigingsgebouw is tijdelijk gesloten.