Rooster werkbeurten West 2021

Op west is het werkbeurtseizoen 2020 weer afgelopen.

Het nieuwe Werken in 2021

Ook in 2021 mogen tuinders op West ook op andere dagen komen dan zij ingeroosterd zijn (zijn er meer dan 20 mensen dan moeten mensen die niet volgens het rooster komen op een ander tijdstip een vervangende werkbeurt doen).

Voor het doen van een werkbeurt meld je je om 9.00 uur bij het werkhok naast de winkel. Er is een koffiepauze om 10.30 uur in het verenigingsgebouw. Om12.00 uur gereedschap inleveren en schoonmaken. Dan krijg je een groene kaart die je invult en in de brievenbus van het verenigingsgebouw doet. Je bent zelf verantwoordelijk voor het inleveren van de kaart. Dus let op vergeet de kaart niet!

In bezit van een smartphone en echt geen tijd op zaterdagen voor een werkbeurt? 
Stuur dan een mail naar onsbuiteninfo@gmail.com met naam, tuinnummer en telefoonnummer. Je kan dan deelnemen aan werkbeurt klussen op andere tijden dan de zaterdagochtend. Uw nummer komt dan in een whats app groep. Dit wordt geregeld door Bert Jansen. Ook voor deze mogelijkheid geldt dat u echt drie keer actief deelneemt aan de uitvoering van klussen.
(Zie ook de pagina “Werkbeurt” onder “huisregels”).

Rooster West

Op West is het rooster niet verplicht: je kan komen wanneer het je uitkomt. Voor liefhebbers komt er in het voorjaar van 2021 toch een rooster: dit wordt gepubliceerd in de Buitenpost en zal t.z.t ook hier verschijnen.