Foto’s

Irene T238 1Irene T238 2Irene T238 3

Irene van der Lugt van Tuin 238 is gestart. Succes, Irene!!! Houd ons op de hoogte.

Oogst aardappeltoren gewone soort

Deze week de aardappeltoren geoogst. Van de bijzondere aardappeltjes voornamelijk roze soort (ik weet niet meer welk ras), zie foto, een enkele zwarte en nog wat klein grut. Zelf had ik bovenop de toren nog een paar Frieslanders gezet. Zo te zien was de oogst Frieslanders geweldig, ik denk wel 5 kilo van 4 aardappeltjes. Van de roze soort denk ik 2 kilo en de rest te verwaarlozen. Ben benieuwd hoe het bij de anderen is. Bij mij stond de toren in de loop van het seizoen half in de schaduw omdat de wilg zo uitgegroeid was. In juni, een hele warme maand, was ik met vakantie en heb ik er niets aan gedaan, geen water en niet aanaarden. Toch best een aardig resultaat? Groet, Marijke

Deze week de aardappeltoren geoogst. Van de bijzondere aardappeltjes voornamelijk roze soort (ik weet niet meer welk ras), zie foto, een enkele zwarte en nog wat klein grut. Zelf had ik bovenop de toren nog een paar Frieslanders gezet. Zo te zien was de oogst Frieslanders geweldig, ik denk wel 5 kilo van 4 aardappeltjes. Van de roze soort denk ik 2 kilo en de rest te verwaarlozen. Ben benieuwd hoe het bij de anderen is.
Bij mij stond de toren in de loop van het seizoen half in de schaduw omdat de wilg zo uitgegroeid was. In juni, een hele warme maand, was ik met vakantie en heb ik er niets aan gedaan, geen water en niet aanaarden. Toch best een aardig resultaat?
Groet, Marijke