Zaterdag 23 september: BURENDAG

Op zaterdag 23 september zullen we van 10- 13 uur burendag vieren bij Ons Buiten. Commissie Natuurlijk Tuinieren, de Activiteiten Commissie en de BiodiversiteitsCommissie zullen dit gezamenlijk organiseren.

We noemen de dag “High tea voor mens en dier “. Er zal thee te proeven zijn van verse en gedroogde kruiden. U mag dit dan zelf maken of mengen kan ook natuurlijk.

Verder zullen er lekkere high tea hapjes te proeven zijn. Natuurlijk Tuinieren zal dit onder andere verzorgen. Hiervoor vragen wij graag uw medewerking. Wilt u en kunt u wat lekkers maken voor tijdens de high tea laat het ons dan weten.

Aan de dieren denken wij ook die dag. Er zullen schuilplaatsen, nestkasten en voedselpotten gemaakt worden als activiteit. En er zal een vogelkwis zijn en er is een grabbelton. Dit alles voor groot en klein.
Ook zullen wij van 11-12 uur een extra planten- en zadenruilbeurs houden. Dus heeft u nog zaden, stekken, zaailingen of worden uw planten te groot….neem ze mee en u maakt er iemand anders weer blij mee.
Deze ochtend is ook de wedstrijd voor de grootste courgette en pompoen,
wie heeft het grootste zonnebloemhoofd, wie maakt de mooiste
groentenmand en wie brengt het mooiste veldboeket. Hierbij kunt u een
aardig prijsje winnen.

U leest het goed…er is dus heel veel te beleven die ochtend!!

Namens Commissie Natuurlijk Tuinieren,
de Activiteiten Commissie,
en de BiodiversiteitsCommissie.


U kunt contact met ons opnemen via: Biodiversiteitonsbuiten@gmail.com

Activiteiten bij Ons Buiten