Van de COMMISSIE BOB

BOB = Behoud Ons Buiten

Vervolg op het plan ‘Park de Zwijger’. Weet u het nog, dat plan met die drukke verkeersweg en die woontorens van 50 en 70 meter langs Ons Buiten?
Afgelopen dinsdagavond 7 maart kon iedereen die zich had opgegeven inspreken bij de Raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling. Er hadden zich 18 insprekers opgegeven, waarvan 4 namens Ons Buiten; Malinda,
Frans, Corrie en Henk Boting (namens de LBA/LVO). Dus Ons Buiten was goed vertegenwoordigd! En wat waren er veel tuinders gekomen, de publieke tribune zat bomvol. Natuurlijk ook met bewoners, want voor hen gaat het plan een grote impact krijgen.

Wethouder Ashley North heeft ons in de pauze nog eens verzekerd dat er geen fietspad door Ons Buiten gaat lopen, die stonden namelijk ook weer
getekend in de plannen. Daar houden we hem aan!

Vrijdag komen de raadsleden op bezoek in de wijk, zo kunnen wij als Burgerinitiatief Heel Noord één Tuin laten zien wat wij vinden dat er moet gebeuren. We zitten niet stil en doen ons best om samen met de andere organisaties het plan in een betere vorm te gieten voor de wijk en Ons Buiten!

We houden u op de hoogte,
Commissie BOB, Corrie, Malinda, Frans

Lees meer op: https://sleutelstad.nl/2023/03/08/veel-kritiek-op-gebrek-aan-participatie-bij-plan-park-de-zwijger/

https://sleutelstad.nl/2023/02/17/leidse-bewonersinitiatieven-hekelen-gebrek-aan-participatie/